sâmbătă, 20 iulie 2024
27.9 C
Lugoj
spot_img

Parca era pomul de Craciun. Reactia politistilor, dupa ce mai multi soferi au filmat o defectiune, la trecere la nivel peste calea ferata de la iesirea din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Mai multi soferi au reclamat faptul ca, vineri seara, una dintre trecerile la nivel peste calea ferata de la marginea Lugojului, i-a pus in dificultate.

Conducatorii auto au reusit sa filmeze cu telefoanele mobile, momentul in care semnalele, care ar trebui sa indice trecerea unui tren, au inceput sa se aprinda necontrolat. Stupefiati, oamenii au asteptat sa vada ce se intampla si intr-un final, au traversat sinele de cale ferata, cand semnalele luminoase si-au revenit. Incidentul s-a petrecut aproape de mizeul noptii, sustin soferii care au surprins imaginile. Situatia cu semnalele ba rosii, ba albe, in intervale de cateva secunde, au ajuns si la politisti, care sustin ca in noaptea de vineri spre sambata, la sistemul de avertizare al CFR, a fost constatata o defectiune. Reprezentantii CFR ar fi intervenit si au rezolvat situatia, astfel ca semnalele au functionat normal sambata dimineata. Politistii fac apel la soferi sa sune la 112 cand observa anomalii la sistemul de avertizare la trecerile la nivel peste calea ferata si sa nu treaca pasajul, pana la sosirea echipajelor de politie si ale CFR.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII