Putini insa dintre clienti stiu ca in spatele afacerii deschise in cartierul Micro I se afla o femeie si fiul ei in varsta de doar 23 de ani. Micii, carnatii, frigaruile, dar si o serie de mezeluri sunt prelucrate in incinta magazinului, astfel ca toti clientii au ocazia sa vada printr-un geam de sticla tot ce se intampla din momentul in care carcasa de porc sau vita intra la prelucrat si pana ajunge in galantar. Magazinul a fost deschis in anul 2014, iar numarul clientilor a explodat in ultimul an. ”Totul a plecat de la o idee a mamei mele. Ea a mai lucrat in domeniu si s-a gandit ca nu ar fi rau sa continue, desi era foarte greu. La inceput clientii au fost putini, dar, odata cu trecerea timpului, ne-am trezit in situatia ca micuta afacere a devenit de fapt o afacere care creste de la o zi la alta. Asa ne-am trezit ca tot ce am cumparat atunci cand am deschis era subdimensionat si a trebuit sa ne adaptam noilor cerinte. Sunt foarte bucuros ca avem si in ziua de azi clienti care ne-au trecut pragul chiar in prima saptamana de la deschiderea magazinului. Eu sunt student la medicina veterinara si mama se cam ocupa de tot. Lucram de dimineata pana seara, dar avem o satisfactie uriasa cand vedem clientii ca sunt multumiti de produsele noastre. De la inceput ne-am propus sa nu facem rabat de la calitate si nu ne-am abatut de la aceste principii. Spre exemplu, aducem carnea de vita de la Botosani. Acolo e o carne de calitate, animalele sunt inca crescute natural. Lugojenii sunt foarte preocupati de calitate si cunosc produsele, astfel ca am preferat sa aducem mai de departe materia prima si oamenii sa fie multumiti. Mezelurile sunt facute dupa retete proprii, iar condimentele sunt doar naturale. Inca de cand am deschis am folosit piper macinat de noi…sub ochii clientilor. In plus, lucram cu unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de condiment din tara”, a declarat Cristian Vasluianu pentru lugojinfo.ro. In varsta de 23 de ani, lugojeanul are un vis si anume sa isi deschida o fabrica de mezeluri. Tanarul care este student in anul IV sustine ca a citit foarte multe carti despre prepararea mezelurilor si cu putin noroc ar putea sa deschida in anii ce urmeaza o fabrica de produse din carne care sa vanda in toata zona de vest, nu numai in Lugoj. Pana cand visul lui va deveni realitate, Cristian si mama lui se ocupa personal de micuta macelarie de pe strada Olari.
Iți mulțumim că urmărești LUGOJ INFO !





