marți, 26 septembrie 2023
24.9 C
Lugoj
spot_img

Pentru pacienti nu se lupta asa. Se intocmesc liste cu angajati ai spitalului, care trebuie sa fie prezenti la intalnirea USR de saptamana viitoare

Data:

spot_img
spot_img

Conducerea USR Timis va fi prezenta saptamana viitoare la Lugoj, pentru a-l anunta oficial drept candidat la alegerile de primar, pe Erwin Floroni.

Intalnirea nu a fost facuta publica decat pe grupurile de what’s app interne ale partidului si pe holurile spitalului. Pentru a fi siguri ca vor aduna suficienti oameni in sala teatrului, care a fost inchiriata pentru acesta manifestare, la spital au fost intocmite liste cu cei care ar urma sa fie prezenti pe post de aplaudaci la acest “eveniment”. La pozele cu Fritz sau Falcoi si-au anuntat deja prezenta medici, asistente, farmaciste, dar si simpli muncitori, majoritatea angajati in perioada in care Floroni a condus spitalul lugojean. Coincidenta sau nu, cele mai implicate in actiunea de saptamana viitoare sunt cateva angajate ale spitalului, extrem de vocale pe retelele de socializare si membre ale USR Lugoj, care deja se lauda cu liste intregi de aplaudaci. Culmea este ca acele individe care acum se lauda ca vor umple sala teatrului, sunt aceleasi care in ultimii ani erau acuzate ca ii trateaza cu sictir pe lugojenii care ajungeau la spital cu probleme de sanatate. Erwin Floroni a fost desemnat, la inceputul acestei luni, candidat la functia de primar din partea USR dupa doar doua sedinte, asta dupa ce la prima intalnire nu s-au strans suficienti membri care sa il voteze.  

UPDATE: USR si-a amanat sedinta de la Lugoj pentru ultima saptamana a lunii.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII