miercuri, 24 iulie 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Plangeri penale, acuzatii politice si amenintari. Liderul USR Lugoj, Erwin Floroni, s-a dat in spectacol in fata unor angajati ai Meridian 22, veniti sa verifice canalul care preia apa murdara a orasului

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Liderul USR Lugoj, Erwin Floroni, a facut scandal, joi dimineata, dupa ce mai multe echipe cu muncitori ai Meridian 22 au ajuns in fata locuintei sale, pentru a verifica un canal.

Problemele au aparut inca de acum cateva zile, cand angajatii companiei de apa-canal au verificat traseul canalului. Ajunsi in fata locuintei politicianului, oamenii au fost trimisi la plimbare, fiind amenintati cu plangeri penale, pentru o inchipuita incalcare a proprietatii. Gurile de canal se afla pe marginea drumului, insa seful USR sustine ca e terenul lui. Joi dimineata, angajatii s-au deplasat din nou pentru verificari, insa de aceasta data, au fost insotiti si de unul dintre sefii Meridian 22, dar si de catre politia locala si primarul ales al Lugojului, Claudiu Buciu. Dupa cateva zeci de minute in care a amenintat cu plangeri pe toata lumea, Floroni a incercat sa isi nuanteze pozitia, lasandu-i pe angajati sa faca verificarile necesare. Compania de apa-canal a orasului a initiat demersurile necesare, pentru a afla daca casa medicului este recordata sau nu la reteaua publica de utilitati, in conditiile in care liderul USR nu a declarat fose septice la primarie si nici nu apare ca abonat al Meridian 22. Urmeaza ca cei de la compania de apa sa obtina o sentinta judecatoareasca, pentru a stabili daca imobilul este legat la reteaua de apa si canalizare a orasului.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII