vineri, 19 aprilie 2024
12.9 C
Lugoj
spot_img

Plecarile si sosirile din gara Lugoj vor fi modificate. Incepand de duminica intra in vigoare noul mers al trenurilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

 

Zilnic se vor afla in circulatie peste 1200 de trenuri, in functie de perioada din an:

CFR Calatori precizeaza ca acorda si in anul 2016 importante reduceri in functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri si pentru facilitatile de calatorie acordate prin acte normative: elevi, studenti, pensionari  etc, calatorii sunt rugati sa consulte website-ul CFR Calatori. Distributia de bilete se asigura prin urmatoarele canale: online, statii, agentii, automate de vanzare si distribuitori autorizati cu care exista parteneriate de vanzare bilete.

Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori 2015-2016” va putea fi achizitionata din principalele gari si agentii CFR din Bucuresti si din tara, la pretul de 13 lei. Deoarece continutul poate fi actualizat, rugam calatorii sa solicite informatii cu privire la mersul trenurilor de la statiile si agentiile CFR sau sa acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

CFR Calatori multumeste tuturor pasagerilor care inteleg sa circule cu bilet sau abonament, dand dovada de corectitudine si spirit civic. Prin plata calatoriei, pasagerii fac posibila mentinerea in circulatie a trenurilor pe care le utilizeaza pentru a se deplasa catre locul de munca sau catre o destinatie de vacanta, evitand suprataxarea suplimentara in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

 

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII