miercuri, 19 iunie 2024
16.9 C
Lugoj
spot_img

Polițiștii dețin controlul. 11 tineri din Lugoj și satele învecinate arestați pentru trafic de droguri, o parte dintre indivizi comercializându-și marfa în apropierea școlilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Unsprezece persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de marți, care au avut loc în Lugoj, dar și în câteva sate din zonă.

Oamenii legii au obținut miercuri mandate de arestare pentru mai multe infracțiuni de trafic de droguri. Indivizii au fost urmăriți luni de zile și au distrus în urma descinderilor toată rețeaua. Revoltător este faptul că unii traficanți vindeau fără nicio reținere droguri în zona centrală a municipiului Lugoj, dar și în preajma unităților de învățământ. „Persoanele arestate sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație, toate în formă continuată. Au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe psihoactive (MDMB-INACA, MDMB-4en-PINACA și MDMB-BUTINACA), porționate și ambalate (în folii de aluminiu și punguțe) în scopul comercializării, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a celor 11 persoane, pentru 30 de zile. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022 și până în prezent, 16 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB-Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive), către consumatori, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacții.”, au anunțat procurorii.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ghid complet pentru a alege sandale de damă faine de tot

Toată lumea ar trebui să dețină cel puțin o...

Mergeți la vot! Tentativă și vot multiplu cercetate de polițiștii lugojeni

Polițiștii lugojeni au declanșat cercetările în două dosare penale...

Cum faci placa de păr aliatul tău de nădejde în materie de îngrijire și coafare a părului

În era modernă a îngrijirii personale, tehnologia a adus...