marți, 25 iunie 2024
22.9 C
Lugoj
spot_img

Politistii din Belint in alerta, dupa ce in cateva zeci de minute, au disparut doua masini. Unde au fost gasite autoturismele

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Un tanar de 18 ani din Chizatau este cercetat de politisti, dupa ce noaptea trecuta, a furat doua autoturisme, pe care le-a avariat.

Individul este acuzat de furt calificat si conducere fara permis. Politistii din Belint au intrat in alerta, luni dimineata, cand in jurul orei 2, un barbat a anuntat ca la intrarea in Paniova, in afara partıi carosabile, intr-un sant, se afla un autoturism avariat, ce are in functiune luminile, fara a se afla vreo persoana la bordul acestuia. Cateva minute mai tarziu, un barbat a apelat 112, anuntand faptul ca nepotul sau i-a sustras cheile de pe terasa, i-a furat masina si a plecat intr-o directie necunoscuta. Oamenii legii au pornit imediat cercetarile si asa au aflat ca tanarul a avariat si abandonat masina, fiind gasita pe marginea drumului, la intersectia dintre DN6 si DJ 609, in localitatea Chizatau. Ulterior, tanarul s-a urcat la bordul unui alt autovehicul ce se afla parcat in fata unui imobil din Sanovita, autoturism ce nu era asigurat si care avea cheile in portiera, pe care l-a condus pe drumurile publice fara a detine permis de conducere, pe care de asemenea l-a avariat si abandonat intr-un sant, pe DJ 609A, intre localitatile Ghizela si Paniova, pe partea dreapta a sensului de mers Chizatau – Secas. Tanarul a fost prins si retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in arest.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII