luni, 25 septembrie 2023
19.9 C
Lugoj
spot_img

UPDATE: Cautarile au fost reluate cu efective marite. Un copil de trei ani a murit, iar alte patru persoane sunt date disparute, dupa ce o barca s-a rasturnat

Data:

spot_img
spot_img

STIREA INITIALA

S-a dat alarma in toata zona de vest a tarii, in urma unei nenorociri petrecute la cativa kilometri de Timisoara.

Pompieri din Timis si Arad au fost trimisi pe raul Mures, pentru a interveni la salvarea mai multor persoane, care s-au rasturnat cu o barca. De la Lugoj au plecat mai multe echipaje de salvare cu doua barci, care sa ajute la cautari. Primele informatii indica faptul ca o barca cu 12 persoane, printre care si copii, s-a rasturnat in zona Periam Port. Opt persoane au reusit sa iasa din apa imediat dupa incident, insa din pacate, un baietel de numai trei ani a murit, iar alte patru persoane, doi copii si doi adulti, sunt date disparute si sunt cautate de echipajele de salvare. La locul tragediei au ajuns scafandri, autospeciale de transport victime multiple, dar si baloane de iluminat. Cautarile vor continua pe tot timpul noptii.

UPDATE 1

Continua cautarile celor 4 persoane disparute in urma rasturnarii cu barca, in zona Periam Port. Pe parcursul noptii, 3 echipaje de cautare-salvare din cadrul ISU TIMIS si alte 3 echipaje din cadrul ISU Arad, au continuat misiunea la suprafata apei.

Luni dimineata, pompierii timiseni au inceput deplasarea catre locul evenimentului, pentru continuarea cautarilor cu forte marite.

Un efectiv de 24 de pompieri timiseni vor interveni cu:

➡ o autospeciala de serviciu;

➡ 6 autospeciale de prima interventie si comanda;

➡ un microbuz;

➡ 9 barci;

➡ o ambulanta SMURD

si un echipaj cu 4 scafandri.

Detasamentul din Lugoj a trimis la Periam Port doua barci si un echipaj format din 4 pompieri. De asemenea, pompierii aradeni au inceput deplasarea catre locul evenimentului. Un efectiv de 15 pompieri vor interveni cu 4 autospeciale de prima interventie si comanda, 4 barci, si un echipaj SMURD. Pana in acest moment, 4 persoane sunt inca disparute. Printre acestea se numara si doi copii.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII