miercuri, 4 octombrie 2023
16 C
Lugoj
spot_img

Poza lui Dobrean apare langa cea a Olgutei Vasilescu si cea a Gabrielei Firea. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se foloseste de imaginea primaritei din Fardea, pentru a atrage femeile in politica

Data:

spot_img
spot_img

Marcel Ciolacu, liderul celei mai importante formatiuni politice din Romania, propune ca pe listele pentru viitoarele alegeri, cel putin 30% dintre candidati sa fie femei.

Anuntul a fost facut, vineri, pe o retea de socializare, care da exemplul mai multor femei din PSD care au avut succes in politica. Pe imaginea care a ajuns la sute de mii de internauti, langa pozele Gabrielei Firea si a Olgutei Vasilescu, se afla si primarul din Fardea, Violeta Dobrean. „In Romania sunt 9,803 milioane de #femei. Desi reprezinta 51.5% din totalul populatiei, femeile sunt foarte putin reprezentate in #autoritatile publice locale sau in Parlament. Un numar mai mare de femei in politica, inseamna ca in primarii, consilii locale sau judetene, in #Parlamentul national sau in cel European, sa se discute mai mult despre #problemele femeilor, fie ele mame sau fiice, cadre medicale sau didactice, femei de afaceri sau salariate. E timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de candidati sa fie alocate femeilor, la alegerile locale, parlamentare si europarlamentare, cat si in consiliile de administratie ale intreprinderilor publice! E timpul pentru o schimbare! E timpul pentru #REPREZENTAREECHITABILA in functiile politice alese!”, a precizat Ciolacu.

Violeta Dobrean este la primul mandat si a reusit in cei aproape trei ani de administratie si politica, sa se remarce printre primarii social-democrati timiseni. Accesarea unor proiecte importante vitale pentru comunitate din fonduri europene, dar si insistenta in a obtine finantari de la Bucuresti pentru alte proiecte importante pentru comuna, au facut ca social-democrata sa fie apreciata si la nivel national.  

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

LICITATIE PUBLICA

UAT COMUNA TOMESTI, str. Principala, nr. 46, Colonia Fabricii,...

Alege calitatea serviciilor Mixtury Beton. Partenerul tau pentru constructii civile si industriale

SC Mixtury Beton SRL una dintre cele mai importante...

5 motive pentru care merită să joci poker

În lumea jocurilor de noroc și a strategiilor, pokerul...