miercuri, 22 martie 2023
13.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Premiera este sambata la Lugoj. Vladimir Draghia debuteaza cu un rol inselator in animatia ,,Mune: Gardianul Lunii”

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

 ,,Este prima data cand pun voce pentru un film de animatie. A fost o provocare. Chiar voiam sa vad daca pot. Abia astept sa aflu daca mi-a iesit bine si asta pentru ca înca nu am vazut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefacut, un înselator, un închipuit! Am avut de ras, de plans, de cantat. Am si dansat, chiar daca nu trebuia.”, a marturisit Vladimir Draghia despre aceasta prima întalnire cu dublajul în cadrul versiunii în limba romana a filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Un discipol sarguincios al lui Yule, Leeyoon are o inima de gheata si se aliaza cu Necross, dupa ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul sau. Cauta cu ardoare razbunarea, dar cand Luna dispare, acesta se panicheaza si devine tot un pachet de nervi. Disciplina si rigoarea sunt motourile lui. 

Într-un univers în care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna în noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Însa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planeta se scufunda în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care îi asteapta îi va transforma în cei mai buni prieteni. 

Cu o distributie formata din nume sonore precum: Dragos Bucur, Delia Matache si Vladimir Draghia,  animatia „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din tara din 11 septembrie, iar la Lugoj va rula pe 12 septembrie. Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mune: Gardianul Lunii”  va putea fi urmarit în 3D dublat si subtitrat.

 

 

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Vremea ne ofera cateva surprize. Prognoza ANM pentru perioada 20 martie – 2 aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza pentru intreaga...

Se actualizeaza imaginile de pe Street View. Masina celor de la Google, revine pe strazile din Lugoj

Masinile Google Street View s-au întors in Romania, primavara...