sâmbătă, 15 iunie 2024
15.9 C
Lugoj
spot_img

Primaria Lugoj va administra sala de sport de pe strada Timisorii. Decizia vine dupa ce conducerea CSS a blocat accesul voleibalistelor la iluminat

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Consilierii locali vor decide intr-o sedinta, saptamana viitoare, daca administatia locala va prelua in administrare, sala de sport de pe strada Timisorii.

Sala de sport se afla in acest moment in administrarea CSS Lugoj. Discutiile privind preluarea salii de catre Primaria Lugoj au aparut dupa ce in urma cu cateva zile, echipa de volei a CSM Lugoj s-a trezit in situatia de a nu putea folosi iluminatul, intrerupatorul general fiind pus sub lacat, intr-o cutie de lemn. Situatia a fost considerata inacceptabila de catre sefii CSM Lugoj, dar si de conducerea Primariei Lugoj, in conditiile in care stirea a facut inconjurul tarii, astfel ca s-a propus retragerea dreptului de administrare a salii, primaria urmand a o administra si oficial. Pana acum, CSS Lugoj a mimat practic administrarea, Primaria Lugoj fiind cea care in ultimii ani, a investit sute de mii de euro in infrastructura salii. Incidentul din urma cu cateva zile nu este singular, parintii copiilor care activeaza in cadrul CSS Lugoj reclamand de nenumarate ori modul total neprofesionist in care sala a fost administrata de catre conducerea CSS Lugoj. Votul consilierilor va fi dat in 30 august, insa aproape sigur, soarta salii a fost pecetluita.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII