vineri, 12 aprilie 2024
22.9 C
Lugoj
spot_img

Prinsă cu ajutorul unei camere de supraveghere. O femeie a fost condamnată de judecătorii din Lugoj pentru furt, după ce i-a furat banii mamei soacre

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

O femeie din Caraș-Severin a fost condamnată de Judecătoria Lugoj, după ce a fost găsită vinovată de furt în formă continuată.

Magistrații lugojeni au condamnat-o pe femeie la șase luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, după ce, în mai multe rânduri, și-a însușit sume de bani din locuința iubitului său. Banii îi aparțineau mamei băiatului. Mama soacră a declarat în fața anchetatorilor că, în luna februarie 2022, a constatat lipsa sumei de 1500 lei din dormitor, iar o lună mai târziu a observat că îi lipsesc mai multe sume de bani. Imediat ce a realizat că este victima unui furt, femeia s-a plâns soțului, și așa au început să verifice locurile din casă în care aveau depozitate sume de bani, constatând astfel că dintr-o comodă din dormitor a dispărut suma de 5600 lei, care se afla într-un plic, iar dintr-un dulap de haine lipsea suma de 1700 euro. Suspectând că viitoarea noră ar fi cea care fura banii, cei doi au montat o cameră de supraveghere în casă și astfel, la sfârșitul lunii martie 2022, imaginile o surprind pe prietena băiatului lor cum pătrunde în încăpere și începe să caute într-o poșetă care se afla pe pat, din care sustrage un bun. Pusă în fața faptului împlinit, tânăra a recunoscut furtul; însă, deși cele două părți păreau să se înțeleagă la un moment dat, mama soacră și viitoarea noră au ajuns la poliție și mai apoi la judecător, asta după ce și povestea de iubire dintre ea și fiul victimei s-a destrămat. Magistrații lugojeni au decis condamnarea tinerei și au obligat-o să restituie 7600 de lei și 1700 de euro, banii sustrași din casa mamei băiatului. Sentința nu este definitivă.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII