sâmbătă, 2 martie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Procurorii cer ani grei de inchisoare. Individul care a violat o batranica si a spart mai multe cabane, ajunge in fata judecatorilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Judecatoria Faget va decide, anul viitor, pedeapsa pe care o va ispasi un individ care in aceasta toamna, a socat comunitatea din comuna Fardea.

Barbatul, care este acum in arest, a patruns in noaptea de  22/23.09.2023, prin spargerea geamului usii de termopan, intr-o cabana de la Lacul Surduc si a ravasit bunurile din interior, cu scopul de a sustrage bani si mancare. In aceeasi noapte, infractorul a patruns fara drept intr-o alta cabana, unde a violat o femeie de 79 de ani, profitand de varsta acesteia, iar apoi, prin amenintare, a deposedat-o de un inel si de portofelul care continea documente personale si o suma de bani. Tot in acea noaptea, acelasi barbat a mai intrat intr-o cabana, unde s-a adapostit, fara a distruge sau sustrage bunuri, se precizeaza in rechizitoriul inaintat magistratilor. Individul a mai fost condamnat in trecut si pentru alte fapte. Acum, barbatul va fi judecat pentru tentativa la furt calificat, talharie calificata, violare de domiciliu si viol.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII