vineri, 12 aprilie 2024
23.9 C
Lugoj
spot_img

Proiectul a primit finanțare în 2022. Locuitorii din Tapia, sat aparținător municipiului Lugoj, vor fi primii care vor beneficia de noul sistem de iluminat pe LED

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Proiectul, prin care sistemul de iluminat stradal din raza municipiului Lugoj se va modifica radical, va fi implementat începând de marți.

Reprezentanții Primăriei Lugoj au declarat pentru Lugoj Info.ro că societatea care a câștigat licitația a anunțat începerea lucrărilor. În total, aproximativ două mii de stâlpi de pe 86 de străzi vor avea un sistem nou și modern de iluminat. Primăria Lugoj a obținut finanțarea în anul 2022, iar de atunci și până acum, proiectul a urmat traseul birocratic, cu licitație și obținerea de avize. Primăria Lugoj a anunțat încă de anul trecut că obținerea tuturor documentelor va face ca lucrările să înceapă în prima parte a acestui an, lucru care se întâmplă chiar în aceste zile. Firma care va schimba sistemul de iluminat va lucra cu mai multe echipe, iar primele intervenții la sistemul de iluminat se vor face pe străzile din Tapia-Armădia. Imediat ce va fi finalizată lucrarea acolo, echipele se vor muta la Lugoj. În acest an, nu vor fi schimbate toate becurile și corpurile de iluminat din oraș, proiectul de modernizare a iluminatului stradal fiind împărțit în două etape: una care începe mâine și o altă etapă pentru care urmează să fie organizată licitație, asta după ce Lugojul și-a asigurat finanțarea pentru trecerea tuturor străzilor pe iluminat LED. Vă reamintim că mai multe sate din zona Lugojului au trecut la iluminatul modern de ani de zile, însă administrația PSD condusă de Boldea și Dobra a ales ca străzile orașului să fie luminate cu instalații vechi, din motive cunoscute doar de ei.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII