sâmbătă, 23 septembrie 2023
23.2 C
Lugoj
spot_img

Inca o razie de proportii in zona Fagetului

Data:

spot_img
spot_img

Vineri, în intervalul orar 08:00-12:00, pe raza de competenta a Politiei orasului Faget si Sectiei 10 Rurale Faget, politistii din Faget împreuna cu politistii din cadrul IPJ Timis-SICE,jandarmi din cadrul IJJ Timis si reprezentanti ITM,  ANAF, reprezentanti Garda de Mediu si reprezentanti RAR au organizat o razie care a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, cresterea vizibilitatii si autoritatii politienesti,precum si prevenirea, identificarea si sanctionarea faptelor de natura penala si contraventionala, a anuntat IPJ Timis.

În cadrul actiunii, au fost controlati 12 operatori economici, 1 unitate de cazare si 2 agenti de paza.

Totodata, au fost verificate mai multe persoane eliberate din penitenciar.

Politistii au legitimate 245 de persoane, au controlat 154 de autovehicule si au condus 2 persoane la sediul politiei în vederea identificarii/amprentarii.

Pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, politistii au organizat 14 filtre si au efectuat 38 de testari cu aparatul etilotest.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 108 sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 60125 de lei, dintre care 94 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002, restul de sanctiuni fiind aplicate de catre reprezentantii celorlalte institutii.

Au fost constate 2 infractiuni, respectiv “punerea în circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice ori similare” conform Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, fiind confiscate 6 articole de îmbracaminte.

Au fost retinute în vederea suspendarii 2 permise de conducere pentru depasirea limitelor legale de viteza.

Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În timpul raziei, au fost efectuate verificari pe tronsonul DN 68 A Margina-Cosevita, la persoanele care efectueaza acte de comert stradal.

Actiunile de acest gen continua.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Alerta in miez de noapte, la Lugoj. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Trei echipaje ale pompierilor lugojeni au intervenit, in noaptea...

Nicio surpriza. Vremea ramane calda pentru aceasta perioada

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 18 septembrie...