vineri, 1 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Reorganizare pe repede inainte. Lemnarii au schimbat locatia mitingului si au obtinut in ultimul moment autorizatie

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dupa ce marti le-a fost respinsa solicitarea de a protesta in fata Primariei Lugoj, reprezentantii Asociatiei Industriei de Prelucrare a Lemnului s-au miscat rapid si au cerut, miercuri, o noua autorizatie.

De aceasta data, cei care sustin ca reprezinta interesele lucratorilor din sectorul padurilor si industriei bazate pe lemn, au anuntat ca vor protesta in zona Universitatii Europene Dragan. Jandarmeria si Politia au fost de acord cu noua locatie, insa le-au impus organizatorilor ca miscarea de protest sa nu afecteze in niciun fel circulatia pietonala si rutiera. De asemenea, organizatorilor li s-au pus in vedere o serie de obligatii, pentru ca mitingul sa se desfasoare in cadru legal. In aceste conditii, mitingul care trebuia sa se desfasoare in fata primariei intre orele 9-14, se muta in zona Universitatii Europene Dragan. Va reamintim ca organizatorii au anuntat prezenta a trei sute de persoane la Lugoj, muncitori din domeniul forestier si al prelucrarii lemnului din intreaga zona de vest. Protestatarii vor fi primiti vineri la Prefectura Timis, unde ii vor inmana prefectului de Timis, Mihai Ritivoiu, lista cu revendicarile. Proteste similar mai sunt programate in alte trei puncte din tara.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Lucrarea era semnalizata, dar omul nu a fost atent. Lugojean ranit grav, dupa ce a plonjat cu trotineta electrica intr-o groapa cu ciment

Politistii lugojeni atrag atentia conducatorilor de trotinete electrice, pentru...

UPDATE: FEMEIA A MURIT ! Accident grav la Gavojdia. Femeie acrosata de un autocamion

O femeie a ajuns la spital in stare critica,...

Un primar PNL, atac la racolarile lui Simonis. Noi vom face alianta cu AUR

Decizia presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, de a “trasfera”...