joi, 28 septembrie 2023
19.3 C
Lugoj
spot_img

S-au inrosit grupurile de WhatsApp si Facebook ale USR Lugoj. Floroni s-a facut de ras in fata muncitorilor Meridian 22 si a incalcat legea

Data:

spot_img
spot_img

Putinii membri ai USR Lugoj, si-au dat cu parerea pe grupurile de pe retelele de socializare, dupa scandalul in care a fost implicat liderul lor, Erwin Floroni.

Daca unii i-au luat apararea, sustinand ca este o victima a unui conflict politic, altii in schimb, au criticat atitudinea deloc prietenoasa cu care individul care conduce vremelnic partidul, i-a intampinat pe angajatii Meridian 22. Unii dintre apropiatii lui Floroni au facut scut in jurul lui, sustinand ca angajatii Meridian nu aveau voie sa vina sa verifice canalul aflat in fata casei, in timp ce alti membri USR, cred ca presedintele lor nu trebuia sa faca atata scandal pentru o banala verificare. Cea mai mare ingrijorare a unei parti a useristilor este ca Erwin Floroni s-a luat la harta cu angajatii Meridian, pentru a ascunde o ilegalitate, altfel neexistand o explicatie pentru iesirea nervoasa in fata muncitorilor. Legea 241/2006 invocata de conducerea Meridian 22, indica la articolul 27, aliniatul 1 si 2, ca operatorul are acces la retelele sale, indiferent de tipul de proprietate, desi in acest caz lucrurile se puteau rezolva usor, pentru ca aceste canale se afla in afara locuintei. De asemenea, legea spune clar ca pentru orice interventie care ar fi creat pagube, societatea care a facut lucrarea ar fi trebuit sa il despagubeasca pe proprietar, in cazul unui deranj. Conducerea Meridian 22 va incerca sa obtina un ordin judecatoresc pentru a intra la cele doua canale, care au fost ingradite intre timp de liderul USR.  

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII