marți, 27 februarie 2024
15.9 C
Lugoj
spot_img

Salvati din ghearele iernii. Politia si pompierii verifica la interval de cateva ore, locurile cunoscute unde innopteaza persoanele fara adapost

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Politistii si echipajele de la SMURD si Ambulanta din Lugoj sunt in alerta de cateva zile, dupa ce temperaturile pe timpul noptii au atins valori negative de pana la -8 grade Celsius.

Avand in vedere ca gerul a pus stapanire peste oras, politistii si echipele de salvare au inceput sa supravegheze locurile frecventate de catre persoanele fara adapost. Autoritatile vor sa se asigure ca oamenii obisnuiti sa isi petreaca noptile pe strazile orasului, nu isi pun viata in pericol. Identificarea persoanelor fara adapost s-a facut inca de luna trecuta. Pompierii au anuntat ca atat la Lugoj, cat si la Faget, verificarile sunt facute in fiecare noapte. “In contextul temperaturilor scazute de iarna, de la inceputul acestei saptamani, pompierii din cadrul celor 7 subunitati de interventie ale ISU Timis desfasoara, in fiecare seara, misiuni de patrulare si identificare a persoanelor fara adapost, in scopul prevenirii deceselor prin hipotermie. In noaptea de joi spre vineri, pompierii lugojeni au identificat un barbat in varsta de aproximativ 50 ani, in gara din Municipiul Lugoj. Acesta a fost transportat la Centrul de iarna din localitate.”, a anuntat ISU Timis. Daca aveti cunostinte de persoane care sunt in pericol din cauza temperaturilor din aceasta perrioada, puteti semnala aceste cazuri la numarul unic pentru apeluri de urgenta: 𝟏𝟏𝟐.                                                                                                                         

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII