Spitalul din Lugoj nu este implicat in scandalul Hexi Pharma. Cele 35 de probe recoltate s-au incadrat in valorile maxime admise

06 Mai 2016
lugojinfo.ro -Spitalul din Lugoj nu este implicat in scandalul Hexi Pharma foto : lugojinfo.ro

Spitalul municipal “Teodor Andrei“ din Lugoj nu apare pe lista spitalelor care au cumparat substante antiseptice si dezinfectanti cu probleme.

In aceste conditii, Lugojul scapa de scandalul national declansat de o ancheta jurnalistica ce a demonstrat faptul ca Hexi Pharma a vandut produse neconforme catre mai multe spitale si a pus in pericol viata pacientilor. Surse din cadrul Directiei de Sanatate Publica Timis au declarat pentru lugojinfo.ro ca spitalul din Lugoj s-a numarat printre clientii companiei care tine prima pagina a ziarelor, insa cantitatile de antiseptice si dezinfectanti achizitionate au fost mici. Aceeasi sursa sustine ca cei aflati la conducerea spitalului au preferat produse mai scumpe si mai sigure. Totodata, in urma raportului care a ajuns la Timisoara chiar in aceste zile, reprezentantii spitalului au aratat ca toate cele 35 de probe recoltate s-au incadrat in valorile maxime admise. In aceste conditii, spitalul lugojean scapa de acest scandal national care face deja obiectul unui dosar penal cu acuzatii foarte grave.