vineri, 19 aprilie 2024
1.9 C
Lugoj
spot_img

Serviciile medicale private se consolideaza la Lugoj. Centrul Medical Dr. Grigoras a fost preluat de Reteaua de sanatate “Regina Maria”

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Preluarea a fost anuntata de catre Fady Chreih, directorul general al retelei si inseamna ca lugojenii vor avea parte de cele mai bune servicii medicale. ”Regina Maria” preia si Centrele Medicale Dr.Grigoras din Timisoara, astfel ca, la aproape sase luni de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara, reteaua isi consolideaza prezenta in vestul tarii.

„Chiar daca am intrat mai tarziu pe aceasta piata, Timisoara este un oras-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucuram sa ne consolidam amprenta locala si sa avem o prezenta geografica semnificativa la doar cateva luni de la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Timisoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completa, atat prin intermediul clinicii noastre din Iulius Mall, cat si datorita celor trei clinici noi, pozitionate in centrul orasului, dar si in Lugoj. Ne dorim sa avem un impact local real si sa devenim un partener de incredere pentru companiile locale, iar alaturi de echipa Centrului Medical Dr. Grigoras, ne propunem sa fim furnizorul preferat de servicii medicale al banatenilor. Apreciem foarte mult echipa C.M. Dr. Grigoras, cu care impartasim o strategie si valori comune: calitatea serviciilor, extinderea continua a gamei medicale, cresterea portofoliului de pachete de preventie si tratament destinate clientilor persoane juridice.”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

In prezent, Centrul Medical Dr. Grigoras numara trei sedii, doua in Timisoara si unul in Lugoj, o echipa de peste 70 de cadre medicale, si gestioneaza sanatatea a peste 21.000 de pacienti care beneficiaza de pachete de preventie si tratament oferite de companie. Cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro in 2015, Centrul Medical Dr. Grigoras este unul dintre cele mai importante centre medicale private din vestul tarii.

Tranzactia din Timisoara reprezinta cea de-a treia achizitie facuta de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in ultimele doua luni, dupa preluarea Spitalului PONDERAS si a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungand in acest moment la 29 de locatii proprii la nivel national.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII