Imprimă această pagină

Mesajul lui Buciu pentru Boldea si consilierii PSD. Cand va veti duce cu copiii, ori parintii la spital, sa va aduceti aminte ca TOATE paturile si noptierele au fost primite datorita omului pe care l-ati umilit

27 Ianuarie 2017
lugojinfo.ro -Mesajul lui Buciu pentru Boldea si consilierii PSD foto: facebook.com

Presedintele interimar al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a reactionat pe pagina sa de facebook la decizia primarului Francisc Boldea si a consilierilor PSD de a nu fi de acord cu decernarea titlului de “Cetatean de Onoare” filantropului Paul Grafendorf.

Buciu a atras atentia asupra faptului ca situatia creata este una penibila pentru clasa politica lugojeana care detine majoritatea in Consiliul Local si care nu este in stare sa recunoasca asa cum se cuvine ajutorul primit, pe parcursul mai multor ani, de spitalul din Lugoj. Fostul candidat la functia de primar ii aduce aminte lui Boldea ca Grafendorf  a contribuit la dotarea spitalului mai mult decat a facut-o el in cei aproape noua ani de mandat. Buciu nu i-a uitat nici pe consilierii PSD pe care ii acuza ca si-au pierdut orice demnitate umana si sunt inexistenti, subliniind faptul ca acordarea distinctiei de "Cheia Orasului" pentru filantropul neamt, distinctie acordata si fostului primar din Nisporeni implicat intr-o serie de scandaluri si chiar arestat pentru escrocherie, nu face cinste orasului Lugoj.

 CITESTE MAI JOS INTREGUL TEXT

Citeste si: