marți, 16 aprilie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Succes urias inca de la prima editie. “Cupa Mondial” s-a bucurat de un numar mare de participanti care au intrecut toate asteptarile organizatorilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Competitia le-a rezervat organizatorilor, inca de dinainte de start , o surpriza uriasa si anume inscrierea in concurs a unei participante din Statele Unite ale Americii. Startul competitiei s-a dat din zona Troitei amplasata in cartierul Cotu Mic. “Dintre cursele pentru adulti, participantii au avut posibilitatea de a alege între Cursa Începator (7,3 km), Cursa Intermediar (14,6 km) si Semimaraton (21,9 km), iar cursele pentru copii au fost categorizate în functie de varsta. Castigatorii primelor 3 locuri de la categoriile „masculin” si „feminin” au primit fiecare cate un voucher de cumparaturi la sponsorul evenimentului, Marmot, cu o valoare totala de 3600 Euro. Publicul si participantii au fost încantati de prima editie a evenimentului, astfel ca ne vom revedea  anul viitor cu o editie si mai reusita.”, au anuntat organizatorii.

Mondial S.A. este una dintre cele mai mari companii producatoare de articole ceramice si obiecte sanitare din Romania, fondata în 1894, la Lugoj, iar din 1996 devine o parte a concernului german Villeroy&Boch.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII AICI

{gallery}maratonmondial2407{/gallery}

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII