Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

15 cluburi din Romania si Ungaria participa in acest an la Cupa Ana Lugojana. Competitia este gazduita de Lugoj la mijlocul saptamanii viitoare

04 Octombrie 2017
lugoj info.ro - 15 cluburi din Romania si Ungaria participa in acest an la Cupa Ana Lugojana

In perioada 11-14 octombrie 2017 se va desfasura la Lugoj a 22-a editie a manifestarii sportive pentru persoane cu dizabilitati, CUPA ANA LUGOJANA.

Manifestarea sportiva intruneste in acest an 103 participanti de la 12 cluburi din Romania si 3 cluburi din Ungaria. Competitia este organizata de Clubul Sportiv MARATON'93 Lugoj in colaborare cu Primaria Municipiului Lugoj, avand ca parteneri: Colegiul National Coriolan Brediceanu, Space Bowling Lugoj, Rotary Club Lugoj, Lions Club Lugoj. “In cadrul programului, joi 12 octombrie de la ora 10,30 se vor desfasura probele de atletism (100m, sulita, greutate) la Stadionul municipal, iar de la orele 15,30 probele de sah, darts si bowling la Space Bowling Lugoj. Vineri 13 octombrie de la ora 9,30, la Sala de sport LAVINIA MILOSOVICI se vor desfasura probele la tenis de masa (individual, echipe si open), iar de la ora 17,30 va fi festivitatea de premiere. Clubul Sportiv al handicapatilor fizic MARATON'93 Lugoj apeleaza la sprijinul firmelor si a lugojenilor pentru a desfasura in bune conditii acest eveniment traditional in municipiul Lugoj. Pentru cei care doresc sa sprijine financiar acest eveniment, donatiile sau sponsorizarile pot fi facute in contul RO42RNCB0252007375780001. Orice suma ne este de folos. Cei care doresc sa se implice ca voluntari (arbitrii la tenis de masa, copii de mingi, ajutor pentru persoane in fotoliu rulant la urcat si coborat din autobuz, gara, hotel etc.) pot sa ne contacteze pentru a se implica in organizarea acestui eveniment“, a anuntat Dorina Vargatu, organizatorul competitiei.

 

 

Kuhntop