Mesajul primarului pentru lugojenii scandalizati ca la spital mancarea este carata cu galeata

23 Ianuarie 2018
Lugoj Info.ro -Mesajul primarului pentru lugojenii scandalizati ca la spital mancarea este carata cu galeata foto: Lugoj Info.ro

Dupa noua ani si jumatate de cand se afla la conducerea orasului, primarul Francisc Boldea s-a aratat deranjat de faptul ca unii lugojeni se plang de conditiile din spital.

Primarul a fost surprins ca lugojenii ii cer socoteala pentru faptul ca in 2018 mancarea bolnavilor este carata de la bucatarie, pe sectii, cu galeata. De parca nu ar avea nicio vina pentru starea in care a ajuns spitalul, Boldea le-a cerut lugojenilor sa aiba rabdare. Va reamintim ca in ultimii ani conducerea spitalului a fost asigurata de o serie de apropiati ai primarului care au adus unitatea sanitara in pragul colapsului. Pe rand, directorii au plecat sau au fost schimbati dupa ce s-au plans ca spitalul este subfinantat. Anul trecut Boldea a decis sa taie din banii spitalului si asta in timp ce la unele sectii mobilierul se schimba doar din donatii. Tot anul trecut, deputatii si senatorii PSD au respins alocarea unei sume importante de bani, parlamentarii considerand ca spitalul din Lugoj nu duce lipsa de fonduri iar conditiile sunt dintre cele mai bune.