Perchezitii la doua cabinete medicale. Un medic deconta servicii medicale fara ca acestea sa fi fost facute in realitate

13 Mai 2019
Lugoj Info.ro - Un medic deconta servicii medicale fara ca acestea sa fi fost facute in realitate

Luni dimineata, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Lugoj, au efectuat doua perchezitii pe raza localitatilor Brestovat si Topolovatu Mare.

Miruna International
Miruna Lugoj

“Perchezitiile se desfasoara în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de înselaciune si fals privind identitatea. Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unui barbat, de 58 de ani, banuit ca, în perioada 2015- 2018, ar fi retinut fara drept cardurile de sanatate ale mai multor persoane, în scopul raportarii si validarii unor servicii medicale si completand registrele de consultatii cu date presupuse nereale. În cauza a fost pus în aplicare un mandat de aducere, o persoana fiind condusa la sediul politiei pentru audieri. În urma perchezitiilor au fost ridicate 151 de carduri de sanatate si 18 registre de consultatii necesare documentarii activitatii infractionale a celui în cauza”, a anuntat IPJ Timis.

Politistii continua cercetarile în vederea documentarii întregii activitatii infractionale a banuitului, precum si pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.