(UPDATE) Au fost furati dezinfectantii destinati spitalului din Lugoj

18 Martie 2020
Lugoj Info.ro -Au fost furati dezinfectantii destinati spitalului din Lugoj

Hotii nu tin cont de starea de urgenta sau de criza sanitara.

O masina ce trebuia sa aduca dezinfectanti la spitalul din Lugoj nu a mai ajuns in orasul nostru dupa ce flacoanele au fost furate. Firma care produce dezinfectantii a apelat la o firma de curierat rapid, insa pe drum masina a fost sparta. Conducerea spitalului a confirmat incidentul pentru Lugoj Info.ro, dar sustine ca, cel putin deocamdata, nu sunt probleme in unitatea sanitara lugojeana. Totusi, un patron al unei firme de taxi din Lugoj s-a oferit sa plece spre Bucuresti pentru a aduce dezinfectantul deoarece producatorul nu mai vrea sa riste cu un nou transport. Transportul pradat de hoti era destinat spitalului din Lugoj, dar si unui spital din judetul Hunedoara.

(UPDATE) : Politia Romana neaga incidentul.

„Urmare a apariției în spațiul public a informației conform căreia ”o mașină care ducea dezinfectanți la spitalul din Lugoj a fost prădată de hoți pe drum”, pentru o corectă informare a cetățenilor, facem următoarele precizări:
– Din verificările efectuate, până la această oră, de către structurile Poliției Române această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ.
– Polițiștii au avut discuții atât cu reprezentanții Spitalului Municipiului Lugoj cât și cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părți au negat informațiile apărute în spațiul public.
– În cauză se continuă verificările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicare de informații false„, au transmis reprezentantii IGPR.