Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Medicii lugojeni, umiliti! Cer bani de la cetateni pentru ca Boldea ii ignora

23 Martie 2020
Lugoj Info.ro -Medicii lugojeni, umiliti !

Doctorii de la spitalul din Lugoj se vad nevoiti sa ceara sprijinul populatiei dupa ce administratia locala a neglijat spitalul ani la rand.

Desi primarul Francisc Boldea a anuntat ca spitalul are bani, medicii fac apel la lugojeni sa ajute institutia sanitara nefiind prima oara cand seful PSD Lugoj minte. Primarul Lugojului, dar si colegii sai din PSD au profitat ani intregi de pe urma spitalului oferindu-le atentie medicilor doar cand au avut nevoie de voturi. Este cunoscut faptul ca firmele de casa ale lui Boldea au capusat spitalul prestand cele mai importante lucrari. ”Avand în vedere contextul actual epidemiologic, Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj îsi doreste suplimentarea aparaturii medicale, a echipamentelor de protectie, a medicamentelor, materialelor sanitare si dezinfectantilor atat de vitali în combaterea noului virus Covid-19.
​Oricine doreste sa ne sprijine în acest demers, în beneficiul sanatatii comunitatii, poate sa doneze în contul Asociatia “Dr. Teodor Andrei” Lugoj, CIF 39193993, cont bancar
RON: RO97BRDE360SV32122263600, EURO: RO51BRDE360SV32135793600”, se arata intr-un anunt facut public de catre medicii spitalului lugojean. Managerul spitalului din Lugoj, Erwin Floroni, da asigurari ca la fel ca si in alte cazuri, toate achizitiile, dar si sumele de bani adunate vor fi facute publice.