Imprimă această pagină

Spitalul solicita peste doua milioane de lei. Banii care vor fi platiti de Primaria Lugoj vor fi decontati din fonduri europene

07 Aprilie 2020
Lugoj Info.ro - Banii care vor fi platiti de Primaria Lugoj vor fi decontati din fonduri europene

Reprezentantii Primariei Lugoj au confirmat primirea unei solicitari din partea spitalului municipal pentru achizitia de echipamente, materiale sanitare si dezinfectanti.

Solicitarea facuta de conducerea spitalului vine la cateva zile dupa ce Ministerul Fondurilor Europene a anuntat ca toate achizitiile facute pentru combaterea coronavirusului vor fi suportate din fonduri europene. Reprezentantii Primariei Lugoj sustin ca cei din conducerea spitalului solicita aproximativ doua milioane de lei, insa decizia de alocare a acestor bani este la primarul orasului. Conform necesarului intocmit si semnat de catre managerul Erwin Floroni, ar urma sa fie achizitionate din acesti bani: ventilatoare, injectomate, infuzomate, paturi ATI, truse de intubatie, lampi UV, nebulizatoare, dar si dezinfectanti. Solicitarea urmeaza sa fie discutata cel mai probabil intr-o sedinta de consiliu extraordinara.

Citeste si: