GYM PELE

Boldea si acolitii sai se opun in continuare proiectului. Prezent la Lugoj, Siegfried Muresan, co-raportorul Parlamentului European sustine ca ideea unui spital la Lugoj este eligibila

12 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Boldea si acolitii sai se opun in continuare proiectului

Deputatul european Siegfried Muresan (PNL, PPE) a fost prezent sambata la Lugoj unde a avut discutii cu conducerea spitalului lugojean si cu candidatul la functia de primar din partea PNL, Claudiu Buciu.

Muresan detine functia de co-raportor al Parlamentului European pe raportul legislativ privind Facilitatea de Redresare si Rezilienta a Uniunii Europene si este cel mai in masura sa spuna daca Lugojul se incadreaza sa obtina fonduri europene pentru un spital nou. ”Ideea sa facem un spital nou aici, la Lugoj, va spun foarte clar, e finantabila si eligibila pe acest nou plan de redresare.”, a sustinut Muresan. Liderii PSD Lugoj se opun inexplicabil construirii unui nou spital si asta in ciuda faptului ca lugojenii sunt satui ca medicii sa lucreze in conditii vitrege. Din nefericire lui Boldea i s-au alaturat si alti lideri politici locali care spun ca ideea unui nou spital e o prostie, astfel ca singurii parteneri politici ai directorului Floroni au ramas liberalii. Va reamintim ca in urma cu ceva timp presedintele CJ Timis, Calin Dobra a sustinut ca Timisoara nu are nevoie de un spital regional, astfel ca orasul de pe Bega nu se afla printre primele mari orase care vor beneficia de fonduri europene pentru construirea de spitale regionale. PSD si primarul Boldea nu au considerat necesara accesarea de fonduri europene, orasul Lugoj fiind practic inexistent cand vine vorba de absorbtia banilor de la Bruxelles.