O noua raportare. Cate cazuri de infectie cu coronavirus au fost inregistrate la Lugoj in ultimele 24 de ore

22 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro -Cate cazuri de infectie cu coronavirus au fost inregistrate la Lugoj in ultimele 24 de ore

In cursul zilei de ieri au fost carantinate, în judetul Timis, un numar de 383 persoane si au intrat în izolare 443 persoane, anunta Prefectura Timis.

Situatia epidemiologica, la nivelul judetului Timis, în contextul pandemiei COVID-19, se prezinta astfel:

Numarul de persoane confirmate COVID-19 în ultimele 24 de ore: 207

Timisoara –138, Lugoj – 7, Deta-3, Jimbolia -1, Recas -1, Birda -1, Bucovat-3, Carpinis -2, Comlosu Mare-1, Costeiu -1,Criciova -2, Denta-1,  Dudestii Noi -2, Dudestii Vechi -1, Dumbravita – 7, Giroc-7, Jamu Mare -1, Jebel– 6,Lenauheim -1,Livezile-1, Mosnita Noua-5, Peciu Nou-2,Pesac-1,Racovita-1, Sag -1, Sandra -1, Sanmihaiu Roman-1, Tomnatic-1, Valcani-1,Voiteg-1.

Numar de teste 1302

În aceasta dimineata, numarul total de persoane Tinternate confirmate COVID-19: 403

Numar persoane internate la ATI : 61

Numarul de cadre medicale confirmate COVID-19 in ultimele 24 de ore: 0

Numarul de anchete epidemiologice finalizate, în ultimele 24 de ore : 98

Numarul de anchete epidemiologice în curs de desfasurare, în ultimele 24 de ore: 109

Numar de decese în ultimele 24 de ore: 4

Numar total de decese 367

Rata de infectare a municipiului Lugoj era duminica dimineata de 6,94 la mia de locuitori.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne si politistii locali au executat, pe raza unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Timis, misiuni privind verificarea respectarii masurilor de catre societatile comerciale si persoanele fizice autorizate, verificarea respectarii masurilor de protectie individuale si respectarea masurii de carantinare de catre persoanelor aflate în locatiile declarate.

Actiunile de acest gen continua zilnic în vederea constientizarii privind necesitatea respectarii masurilor de distantare.

Institutia Prefectului Judetul Timis solicita cetatenilor sa respecte normele stabilite de autoritati în perioada starii de alerta, distanta si masurile de igiena stabilite de catre specialisti. Respectați regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Purtați masca de protectie, astfel încât nasul și gura să fie acoperite, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelati numarul 112 doar în caz de urgenta.

Vă reamintim ca este în functiune și linia telefonică TELVERDE – 0.800.800.165, număr la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID - 19.

Pentru a veni în sprijinul cetatenilor care au nevoie de informatii sau au sesizari referitoare la infectia cu coronavirus sunt operationalizate urmatoarele numere de telefon:

Directia de Sanatate Publica Timis - 0770850736,  0770849869,

Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiilor Timis - CJCCI - 0770849705 Timis si adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.