Imprimă această pagină

Sute de afise vor fi amplasate in Lugoj. Incepe campania de informare privind vaccinarea anti Covid 19

23 Decembrie 2020
Lugoj Info.ro -Incepe campania de informare privind vaccinarea anti Covid 19

Prefectul Liliana Onet a convocat o noua sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

In cadrul intalnirii a fost aprobata Hotararea nr.89 privind repartitia afiselor aferente campaniei de vaccinare destinate actiunilor de prevenire în combaterea infectiilor COVID 19 la nivelul judetului Timis. De asemenea a fost prezentata o informare privind stadiul pregatirii campaniei de vaccinare la nivelul judetului Timis, de catre Directia de Sanatate Publica Timis, Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis, precum si alte institutii cu atributii în domeniu, a anuntat Prefectura Timis.

În baza Ordinului comandantului actiunii nr.4649421/21.12.2020 privind repartitia unor afise aferente campaniei de vaccinare destinate actiunilor de prevenire  în combaterea infectiilor COVID 19, Institutia Prefectului Judetul Timis a receptionat în cursul zilei de miercuri un numar de 33.912 bucati afise pentru primariile din judet si 6.930 pentru Directia de Sanatate Publica Timis. Transportul afiselor de la Monitorul Oficial al Romaniei la Institutia Prefectului Judetul Timis a fost asigurat de catre Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis.

În cadrul sedintei a fost aprobat numarul de afise repartizat pe fiecare UAT din judet, în functie de numarul de locuitori din localitatea respectiva si distribuirea afiselor catre Directia de Sanatate Publica Timis. Directia de Sanatate Publica Timis va distribui afisele catre farmacii prin Colegiul Farmacistilor, catre cabinetele medicilor de familie, prin Colegiul Medicilor, catre cabinete stomatologice publice si private, prin Colegiul Medicilor Stomatologi, precum si unitatilor medicale publice si private (spitale, ambulatorii, laboratoare de analize medicale).

Afisele vor fi expuse spre informarea populatiei, în spatii publice accesibile

Citeste si: