GYM PELE

Sefii ISJ Timis sustin ca nu stiu nimic. Copii infectati cu coronavirus, in cel putin doua unitati de invatamant din Lugoj

22 Februarie 2021
Lugoj Info.ro -Copii infectati cu coronavirus, in cel putin doua unitati de invatamant din Lugoj foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Situatie revoltatoare in unitatile de invatamant din Lugoj unde mai multi copii au fost depistati pozitivi la infectia cu COVID 19.

In ciuda faptului ca la gradinitele PP5 si Harul activitatea mai multor grupe a trecut in online, Inspectoratul Scolar Judetean Timis a aflat de la presa despre cazurile de infectie. Sefii ISJ Timis au declarat pentru Lugoj Info.ro ca de vineri si pana luni la ora 17 Lugojul nu figura cu nici un caz nou de infectie in randul scolarilor sau al personalului didactic. Ambele institutii de invatamant din Lugoj ar fi anuntat parintii despre faptul ca au fost inregistrate cazuri de infectie. Inspectorul Scolar General Adjunct - profesorul Cosmin Hogea nu-si explica de ce cazurile semnalate la Lugoj nu au ajuns in aplicatia folosita de autoritati si va cere socoteala celor responsabili. De asemenea, Hogea a promis ca va lua legatura urgent cu sefii celor doua institutii pentru a afla daca au fost luate toate masurile de prevenire a raspandirii infectiei si care este numarul total de copii si cadre infectate.