Au trecut doar doua luni de la flagrant. Medicul de la spitalul din Lugoj, prins cand lua spaga, a fost trimis in judecata

19 Mai 2021

Procurorii timisoreni au anuntat ca au finalizat rechizitoriul in ceea ce il priveste pe medicul lugojean care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la o pacienta.

Miruna International
Miruna Lugoj

In luna martie, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au descins la spitalul din Lugoj si l-au ridicat pe medic. In urma cercetarilor, procurorii il acuza pe medic de doua infractiuni de luare de mita. “Procurorii au retinut ca în cursul lunii aprilie a anului 2020 si în data de 23.03.2021, dupa efectuarea unor consultatii medicale de specialitate, în calitate de medic, inculpatul ar fi primit de la aceeasi pacienta foloase financiare necuvenite, constand în suma de 100 lei, respectiv 300 lei. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis. Facem precizarea ca trimiterea în judecata reprezinta, conform prevederilor Codului de procedura penala, o etapa a procesului penal ce consta în finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta în vederea judecarii cauzei, situatie care nu poate în niciun fel sa înfranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, au precizat procurorii timisoreni.