GYM PELE

Campania “Protejam oameni, ajutam oameni!”. Politistii din Lugoj si Faget au donat sange pentru semenii aflati in stare critica

30 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Politistii din Lugoj si Faget au donat sange pentru semenii aflati in stare critica

Inspectoratul de Politie Judetean Timis a continuat Campania de donare de sange “Protejam oameni, ajutam oameni!” cu scopul de a constientiza nevoia reala de sange de la nivelul societatii.

service-lugoj

“Avand în vedere nevoia de sange pe care o au multe persoane pentru a ramane în viata, în cursul zilei de miercuri, politistii timiseni s-au mobilizat si au donat sange în cadrul Campaniei “Protejam oameni, ajutam oameni!”. Echipa de colecta mobila a Centrului Regional de Transfuzie Sangvina Timisoara s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis unde 45 de politisti au hotarat sa se implice si sa salveze vieti. În urma campaniei organizate, politistii au primit bonuri de masa, care urmeaza sa fie folosite pentru a cumpara bunuri ce sunt necesare copiilor si familiilor nevoiase. Orice gest poate darui un zambet sau chiar o sansa la viata!“, a anuntat IPJ Timis. La actiunea de donare de sange au participat si politisti de la Lugoj si Faget.