duminică, 3 martie 2024
7.9 C
Lugoj
spot_img

Scandal in coalitie. La mijloc este un absolvent al Universitatii Europene Dragan din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Robert Sighiartau crede ca numirea lui Carciu este absolut nepotrivita si nu se incadreaza in intelegerea facuta de PSD si PNL. Carciu a fost sustinut de PSD pentru aceasta functie si, conform CV-ului, a absolvit Universitatea Europeana Dragan la nu mai putin de 30 de ani distanta de la terminarea liceului, evidentiaza si g4media.ro.  

“Numirea unui PSD-ist la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni este absolut nepotrivita si nu se încadreaza în ceea ce coalitia a hotarat în urma cu ceva timp. Pozitia, în mod normal, trebuie sa fie a PNL. Si nu e doar despre asta. În Diaspora sunt milioane de romani care de-a lungul timpului si-au pus speranta si nadejdea în guvernari pro dreapta politica si în lideri care au luptat împotriva PSD.

Nu analizam motivele, dar este limpede ca aceasta parte a Romaniei are alte asteptari de la un guvern condus de PNL. Pe de alta parte, noi avem nevoie de un mare program pentru romanii din Diaspora pentru a-i stimula sa se reîntoarca acasa. Nu vor reveni toti, dar cred ca putem face mult mai mult decat s-a facut pana acum.

Nu vreau sa comentez CV-ul persoanei desemnate ieri în functia de secretar de stat pentru problemele Diasporei si nici limbajul folosit la ultimele alegeri, care este descalificant.

O sa cer colegilor mei din conducerea PNL, în prima sedinta de Biroul Executiv, remedierea acestei imense erori politice, care se va rasfrange nu doar asupra imaginii partidului, dar si a Guvernului în ansamblu”, a scris Sighiartau pe o retea de socializare.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Pericol de inundatie la statia de epurare de la Jabar. Au fost trimise in zona mai multe utilaje

Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a început,...

Final de iarna. Prognoza meteo pentru perioada 26 februarie – 10 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru...

Demisie in bloc. Intreaga organizatie PNL Gavojdia, in frunte cu primarul Danut Stoica, a trecut la PSD

Continua anunturile facute de liderul PSD Timis, Alfred Simonis....