sâmbătă, 2 martie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Scandalul a plecat de la sacrificarea unui miel. Un barbat dintr-un sat de langa Lugoj a fost condamnat, dupa ce si-a lovit sotia cu toporul

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Un barbat din localitatea Cliciova a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a lovit sotia cu toporul in zona capului.

Individul si-a pierdut cumpatul, in momentul in care sotia i-a cerut, la sfarsitul lunii aprilie a anului trecut, sa sacrifice un miel. Intre cei doi conflictul a degenerat, moment in care, barbatul a pus mana pe un topor si a lovit-o pe biata femeie. In urma loviturii, sotia barbatului a ajuns la spital, medicii stabilind ca aceasta are nevoie de zece zile de ingrijiri medicale, nefiindu-i pusa viata in pericol. Procurorii l-au trimis in judecata pe sotul agresor, iar acum, judecatorii de la Tribunalul Timis au decis sa il condamne la trei ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la infractiunea de violența in familie, raportat la infractiunea de omor. Judecatorii au dispus in sentinta suspendarea executarii pedepsei pentru un termen de trei ani si i-au impus barbatului mai multe obligatii. Sentinta nu este definitiva.   

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII