marți, 5 decembrie 2023
0.9 C
Lugoj
spot_img

(VIDEO) Sedinta de urgenta convocata la PSD Lugoj. Mai multi membri cer excluderea din partid a fostului viceprimar Cristian Galescu

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

O parte dintre membri cer excluderea din partid, dar si retragerea sprijinului politic al lui Cristian Galescu, fostul viceprimar al Lugojului. Lui Galescu i se reproseaza faptul ca a votat alaturi de PNL reorganizarea propusa de primar. In ultimele luni, Galescu a fost atacat tot mai virulent de colegii de partid care l-au acuzat ca nu voteaza impotriva proiectelor propuse de Buciu si PNL. Fostul viceprimar a fost agresat mizerabil pe mai multe conturi de pe retele de socializare care sunt controlate de indivizi cu ani grei de puscarie in spate si care acum sunt coordonati de Dobra si Badina. De atacuri mizerabile nu a scapat nici fosta pesedista Gherlinde Opris, care a ales sa iasa din politica si a fost taxata la fel de mizerabil de catre marii conducatori ai PSD Lugoj, asta desi colegii i-au postat pe pagina partidului un text demn de epoca in care Badina servea bautura la birtul din centrul orasului. Revenind la cele mai noi lucruri intamplate, unul din cei mai mari contestatari ai lui Galescu este Oana Tyukodi, care si-a reluat activitatea in partid odata cu revenirea la Lugoj a groparului PSD Timis, Calin Dobra.

Prietena apropiata a lui Calin Dobra, Oana Tyukodi a atins apogeul carierei politice la sfarsitul anului 2017, cand in calitate de sef al unui centru de plasament din Lugoj, unde a fost numita tot politic si tot la insistentele lui Dobra, a fost implicata intr-un scandal monstru care a tinut prima pagina a ziarelor si televiziunilor nationale. In urma scandalului, dar si a unui control facut de Avocatul Poporului care a descoperit o serie de nereguli, Oana Tyukodi a ales sa isi dea demisia din functia de director parasind definitiv DGASPC Timis, o institutie atat de draga lui Dobra. Acum, Tyukodi a fost aleasa secretar executiv al PSD Lugoj, intr-o sedinta care a starnit mahnirea vechilor membri. Acestia sustin ca noua echipa a filialei a fost aleasa intr-o sala umpluta de angajati ai DAGSPC Timis, una dintre institutiile din Lugoj pe care Dobra inca o mai controleaza si unde si-a angajat pe banda rulanta rudele si cunoscutii inca de pe vremea in care era vicepresedinte la Consiliul Judetean Timis. Asadar, urmeaza ca marti, cel care s-a laudat in campania electorala ca a ajutat “culturile religioase” din Lugoj, sa ia o decizie cu privire la viitorul politic al fostului viceprimar Cristian Galescu. La fel cum s-a intamplat in cazul fostului primar Francisc Boldea, cel care a dus PSD Timis la 15%, este de asteptat sa nu aiba prea mari remuscari si sa actioneze dur, sustinut de „noua echipa care nu a mai facut politica”.

{youtube}TRBxME-MpZ4{/youtube}

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII