Ti-ai programat vacanta? Si in acest an ai zbor direct spre statiunile din Turcia si Grecia, de la Timisoara

05 Februarie 2016
lugojinfo.ro -Si in acest an ai zbor direct spre statiunile din Turcia si Grecia, de la Timisoara

Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara a anuntat ca si in acest an compania Blue Air va introduce curse charter spre destinatii turistice.

Incepand cu luna iunie, turistii au la dispozitie mai multe curse charter catre Grecia si Turcia. Pentru Grecia vor opera curse spre Heraklion, Rhodos, Zakynthos, iar pentru Turcia spre Antalya si Bodrum.

"Am inceput anul cu vesti bune pentru locuitorii din vestul tarii, anuntand destinatii noi de pe Aeroportul International Timisoara si continuam in acelasi mod, prin a anunta o noua destinatie de vacanta, Bodrum. Dorim sa existe cat mai multe zboruri de tip charter spre destinatii turistice, oferind astfel posibilitatea unui numar cat mai mare de turisti sa isi petreaca vacanta in locurile preferate. De altfel, suntem convinsi ca si anul acesta, la fel ca si in anii precedenti, numarul pasagerilor care vor zbura spre destinatii de vacanta va inregistra o crestere semnificativa", au anuntat reprezntantii Aeroportului International din Timisoara.

Zboruri charter spre destinatia Creta - Heraklion se vor opera de doua ori pe saptamana - in zilele de marti si miercuri. Zborurile operate in ziua de marti vor incepe din 7 iunie, cu orarul: decolare Timisoara la 13.15 - aterizare Heraklion la 15.30. Zborurile operate in ziua de miercuri vor incepe din 15 iunie, cu orarul: decolare Timisoara la 13.05 - aterizare Heraklion la 15.05.