×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/lemne1004
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/lemne1004

(UPDATE) “Offf ! Mai aveam putin pana la Timisoara”. Reactia unui sofer prins cu 25 de metri cubi de lemne fara documente, langa Lugoj

10 Aprilie 2016
lugojinfo.ro -Reactia unui sofer prins cu 25 de metri cubi de lemne fara documente, langa Lugoj foto: lugojinfo.ro

Un sofer din Petrosani a ramas fara 25 de metri cubi de lemn de foc dupa ce a fost prins de politistii din Lugoj ca transporta marfa fara documente.

Omul le-a atras atentia politistilor dupa ce a trecut in viteza pe langa ei si asta desi camionul era plin ochi cu lemn. Politistii au plecat in urmarirea lui si dupa mai putin de un kilometru l-au tras pe dreapta. La verificarea documentelor, oamenii legi au constatat ca barbatul nu avea niciun act pentru lemnele transportate. Camionul cu remorca a fost dus in curtea Ocolului Silvic Lugoj unde a fost descarcat. Socotind ca a pierdut o ocazie mare de a face niste bani, soferul s-a pus pe glume. ”Offf! Mai aveam putin pana la Timisoara! Am incarcat lemnele langa Petrosani. Asta e! Ma duc gol! Se mai intampla sa si pierzi. Asta e! Am venit pana aici si nu m-a oprit nimeni!”, a facut haz de necaz soferul. Lemnele au fost confiscate urmand sa fie distribuite unitatilor sociale din Lugoj. 

UPDATE : Politistii au aplicat o amenda in valoare de 20.000 de lei reprezentantilor legali ai societatii comerciale, conform Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.Totodata, conducatorul autocamionului a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 5000 de lei întrucat a refuzat sa transporte materialul lemnos ocolul silvic.

 

{gallery}lemne1004{/gallery}