Copii scosi in strada, persoane cercetate de DNA, la brat cu demnitarul. Boldea si Olaru au facut praf vizita ambasadorului SUA la Lugoj

24 Aprilie 2016
lugojinfo.ro - Boldea si Olaru au facut praf vizita ambasadorului SUA la Lugoj foto: cetateanul.ro

Vizita ambasadorului SUA la Lugoj, Hans Klemm, trebuia sa fie o oportunitate pentru orasul nostru de a iesi in evidenta cu posibilitatile multiple de investii si de a accentua nivelul cultural al urbei. 

Din nefericire, toata vizita s-a transformat intr-un circ din cauza primarului Francisc Boldea si a fidelului sau prieten Gabriel Olaru, cel care, se pare, l-a convins pe ambasador sa viziteze Lugojul. Boldea nu s-a ferit sa transforme prezenta inaltului demnitar american intr-o vizita electorala, astfel ca primarul a calcat in picioare toate cutumele ce se impun intr-o astfel de vizita in speranta ca va castiga un capital electoral consistent in urma acestui eveniment. Excesul de zel, dar si nesimtirea de care au dat dovada unii indivizi din preajma primarului, au facut ca vizita ambasadorului sa fie una trista pentru Lugoj. Cea mai revoltatoare situatie a fost aceea in care sute de copii si parinti au fost scosi din sala Teatrului “Traian Grozavescu“, in plin concurs international, pentru a se verifica daca in sala unde ajungea Hans Klemm nu sunt cumva obiecte care sa ii puna viata in pericol. Este greu de crezut ca ambasadorul SUA ar fi fost de acord cu un asemenea moment care a scos din sarite parintii veniti de la sute de kilometri distanta pentru acest concurs. Un alt moment jenant a fost acela in care ambasadorul SUA, ajuns la sala teatrului, a fost nevoit sa dea mana cu mai multe persoane cercetate penal de catre DNA. Lipsa de respect a administratiei locale pentru copii a fost taxata pe retelele de socializare atat de parintii participantilor, cat si de lugojeni simpli. De asemenea, mai multi dintre participantii scosi pur si simplu in strada, au anuntat ca nu vor mai veni la evenimentul de la Lugoj atata timp cat el se va desfasura sub egida Primariei. Primarul Francisc Boldea si-a intetit actiunile electorale pe fondul antipatiei de care are parte in randul lugojenilor. Incidentul penibil de sambata vine la numai cateva ore dupa ce sotia unui candidat la functia de primar, din partea unui partid politic, a fost apostrofata de catre Boldea in curtea unei biserici penticostale din oras.