×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/lemn
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/lemn
GYM PELE

Rasuna padurea. Nadragenii disperati de zgomotul drujbelor

03 Iunie 2015
lugojinfo.ro -Nadragenii disperati de zgomotul drujbelor

Zeci de locuitori ai localitatii Nadrag sustin ca in ultima perioada nu se mai pot odihni din cauza zgomotului de drujbe.

Oamenii sustin ca au facut reclamatii peste reclamatii, insa amploarea taierilor creste in intensitate de la o zi la alta. Atat ziua cat si noaptea zeci de masini transporta busteni si lemne de foc, sfidand pe toata lumea. Desi aplicatia „radarul padurii” functioneaza de cateva luni bune, nici un transport ilegal de lemne nu a fost raportat. Oamenii sustin ca majoritatea taierilor de lemn au loc in zone izolate, dar de cateva saptamani se taie lemn chiar si in padurea de langa casele oamenilor. Localnicii sustin ca reprezentantii Directiei Silvice Timis sunt foarte rar vazuti prin zona si acest lucru ar putea incuraja taierile ilegale. Pana cand autoritatile vor stabili daca lemnul pleaca legal sau ilegal in zona Nadrag, oamenii se tem ca se alege praful de padurea care inconjoara localitatea.

{gallery}lemn{/gallery}