GYM PELE

(VIDEO) A crezut ca nu o vede nimeni si a bagat mana in sertarul cu bani. Ce decizie surprinzatoare a luat administratorul in cazul acestei hoate dupa ce a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere

13 Iulie 2016
lugojinfo.ro -A crezut ca nu o vede nimeni si a bagat mana in sertarul cu bani

O femeie din localitatea Farasesti a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unui magazin in timp ce a bagat mana in sertarul cu bani si s-a facut nevazuta.

Imaginile au fost surprinse intr-un magazin din centrul orasului Faget , administratorul societatii comerciale dandu-si foarte rapid seama cu cine are de-a face. La cateva zile dupa furt, barbatul a intalnit-o pe femeie si i-a cerut acesteia explicatii. In loc sa mearga la politie, barbatul s-a multumit cu faptul ca a primit banii inapoi. Pe imagini se vede cum femeia se chinuie sa ajunga la sertarul cu bani si, dupa ce reuseste acest lucru, insfaca un teanc de bancnote. Femeia nu a avut deloc noroc pentru ca bancnotele erau de un leu iar suma era mica. ” 23 de lei ... in teancul care l-a luat, cele mai multe au fost bancnote de 1 leu. Sotia mea era in spate, undeva in magazie, sa ii caute niste pantofi. Am dat de ea si a doua zi a venit cu banii”, a declarat administratorul magazinului pentru lugojinfo.ro. Politistii din Faget au pus si ei mana pe imagini si incearca acum sa vada daca nu cumva femeia a mai savarsit astfel de furturi, mai ales ca metoda este foarte cunoscuta in mediul infractional.