Imprimă această pagină

Start înscrieri pentru Ziua de Curatenie Nationala! Fa-ti o echipa si aloca-ti un morman pe care sa-l cureti pe 24 septembrie!

19 Septembrie 2016
lugojinfo.ro -Start înscrieri pentru Ziua de Curatenie Nationala

Hai sa facem curatenie în toata tara, într-o singura zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 24 septembrie!

Miruna International
Miruna Lugoj

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, romanii se vor uni din nou pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de deseuri!

Daca vrei sa participi la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania si sa fii parte din schimbare, iata ce ai de facut:

I. Înscrie-te online, în 3 pasi simpli:

Intra pe site-ul Let`s Do It, Romania!, daca esti pe desktop sau descarca aplicatia "Let’s Do It, Romania!", disponibila gratuit 

Fa-ti o echipa alaturi de care sa cureti mormanele din Harta Nationala a Deseurilor în Ziua de Curatenie

Alege-ti mormanele pe care vrei sa le cureti, în functie de marimea lor si de cati membri are echipa ta

II. Vino direct pe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orasul tau. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curatenie Nationala vor fi afisate în curand pe site-ul "Let`s Do It, Romania!"  si pe pagina de Facebook.

Pe site-ul proiectului a fost creata si o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvente întrebari ale voluntarilor, care poate fi accesata aici, iar în saptamana 19-24 septembrie va exista si un call-center dedicat.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor .

###

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat în Romania. Din 2010 si pana în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reusit sa adune peste 24 700 de tone de deseuri. 305 zone cu deseuri au fost curatate prin intermediul aplicatiei "Let`s Do It, Romania!", care a fost descarcata gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internationala “Let`s Do It, World!“.

Citeste si: