Fostul primar din Darova declarat in conflict de interese de catre ANI. A participat la luarea unor decizii in favoarea sotiei

19 Octombrie 2016
lugojinfo.ro -Fostul primar din Darova declarat in conflict de interese de catre ANI

Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca fostul primar, acum consilier, din Darova, Nicolae Costandana, se afla in conflict de interese administrative.

service-lugoj

“In perioada detinerii calitatii de consilier local, a participat la deliberarea si adoptarea Hotararii Consiliului Local, prin care s-a aprobat concesionarea unei suprafete de 29,97 ha din pasunea comunala aferenta localitatii Sacosu-Mare crescatorilor de bovine din localitatea Sacosu-Mare, desi sotia acestuia figura in tabelul nominal cu crescatorii de animale din localitatea Sacosu Mare, judetul Timis, care au solicitat concesionarea unei suprafete de pasune. De asemenea, ulterior adoptarii Hotararii Consiliului Local, Primaria comunei Darova, in calitate de concedent, a incheiat un contract de concesiune cu sotia persoanei evaluate, in calitate de concesionar, avand ca obiect concesionarea unei suprafete de 1,28 ha teren extravilan din pasunea comunala a localitatii Sacosu-Mare, judetul Timis”, a anuntat ANI.