Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Fatada fostei cladiri a policlinicii din Lugoj cade bucata cu bucata. Autoritatile locale nu iau nicio masura, desi viata lugojenilor este in pericol

21 Octombrie 2016
lugojinfo.ro -Fatada fostei cladiri a policlinicii din Lugoj cade bucata cu bucata foto: lugojinfo.ro

Administratia locala nu are niciun plan prin care sa ii oblige pe proprietarii cladirii de pe strada Oltului sa rezolve problema aparuta la fatada.

Desi Boldea s-a laudat in urma cu cateva luni ca a facut solicitari ca imobilul sa treaca in proprietatea administratiei locale in contul unor datorii, initiativa pare sa fi esuat. Primaria Lugoj a anuntat de mai multe ori ca proprietarii cladirii au datorii uriase la bugetul local. insa, nu numai ca nu a trecut la executarea bunurilor societatii, dar nici nu a facut nimic in ceea ce priveste problema fatadei. Daca lugojenii care nu isi platesc impozitele si taxele sunt executati silit, firma italiana pare sa fie pasuita cu multa intelegere de primarul Francisc Boldea. Pompierii au indepartat parti din fatada dupa ce o bucata de tencuiala era sa sparga capul unui trecator. Desi pericolul este unul cat se poate de serios, administratorii cladirii nu au fost amendati niciodata sau somati sa isi rezolve problemele aparute la fatada. Imobilul se afla in proprietatea firmei SC Immobiliaria Italo - Romena, societate care are o serie de afaceri profitabile in mai multe orase din tara.