Moldova isi alege presedintele. Cetatenii moldoveni din Lugoj nu platesc trenul daca merg duminica spre sectiile de votare

10 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -Cetatenii moldoveni din Lugoj nu platesc trenul daca merg duminica spre sectiile de votare

CFR Calatori informeaza ca elevii/studentii moldoveni care studiaza în Romania, cu varsta de peste 18 ani si care îsi vor exercita dreptul de vot la alegerile prezidentiale din Republica Moldova (13 noiembrie 2016) în sectiile electorale deschise pe teritoriul tarii noastre, beneficiaza de bilet de tren gratuit dus-întors (Regio/ InterRegio clasa a 2-a) în perioada 12-13 noiembrie, în conformitate cu OUG nr.75/02.11.2016. 

Miruna International

 Elevii/studentii îsi pot procura biletele de tren de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj, pe baza actului de identitate care sa ateste calitatea de cetatean al Republicii Moldova si a carnetului de elev/student vizat pentru anul scolar/universitar în curs sau a adeverintei/actului care atesta calitatea de elev/student, calatoria de întoarcere realizandu-se obligatoriu în ziua de 13 noiembrie a.c. Cele 10 localitati de pe teritoriul Romaniei prevazute cu sectii de votare, conform OUG, pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova, sunt urmatoarele: Bucuresti, Iasi, Galati, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Bacau, Suceava, Craiova. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa se adreseze personalului nostru din statii, sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.