GYM PELE

Procurorii au finalizat cercetarea penala. Fiul primarului din Barna ajunge in fata judecatorilor dupa ce s-a urcat baut la volan

29 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -Fiul primarului din Barna ajunge in fata judecatorilor dupa ce s-a urcat baut la volan foto: lugojinfo.ro

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj au anuntat ca au dispus trimiterea în judecata a inculpatului PECORA DUMITRU pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Lugoj Info Online Publicitate

Individul este nimeni altul decat fiul primarului din Barna. “In data de  08.10.2016, inculpatul, dupa ce a consumat bauturi alcoolice s-a urcat la volanul autoturismul marca Land Rover cu nr. TM-12-UZP, pe care l-a condus pe drumurile publice (din loc. Padurani spre Bîrrna). În timp ce rula cu autoturismul în loc. Bîrna a fost oprit pentru control de organele de politie, fiind testat cu aparatul etilotest, dupa care a fost condus la spital unde i s-au recoltat doua probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind de 2,20 %o la prima recoltare si 2,00 %o la cea de-a doua proba. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Judecatoriei Lugoj”, au anuntat procurorii lugojeni.