GYM PELE

“Lemnele s-au scumpit, nu se mai gasesc, situatia este critica”. O comuna de langa Lugoj a demarat discutiile pentru introducerea gazului metan

06 Decembrie 2016
lugojinfo.ro - O comuna de langa Lugoj a demarat discutiile pentru introducerea gazului metan

Una dintre cele mai mari comune din zona Lugojului a demarat primele proceduri pentru ca in anii urmatori sa beneficieze de gaz.

Lugoj Info Online Publicitate

Primarul localitatii Victor Vlad Delamarina, Ioan Cardas, a declarat pentru lugojinfo.ro ca in anii ce urmeaza conectarea comunei la reteaua de distributie a gazului va fi prioritara. Cardas sustine ca oamenii au inceput sa se planga dupa ce costul lemnelor de foc a crescut foarte mult in ultimele luni. ”Oamenii sunt tot mai necajiti. Nu gasesti de unde sa cumperi lemne, in plus, sunt si foarte scumpe. Ce o sa facem? O sa lasam oamenii sa inghete de frig sau sa fure? Incepe sa se vorbeasca din casa in casa de nevoia de a ne lega la reteaua de gaz si avem foarte multi doritori sa isi lege casele. Am purtat primele discutii cu cei de la EON, urmeaza sa facem niste studii si cred ca in vara ne putem face o idee despre cum actionam. Daca introducem gazul sunt sigur ca va creste si interesul pentru casele din comuna noastra pentru ca este o zona linistita si avem cam toate utilitatile posibile. Nu cred ca vom avea probleme din cauza numarului de abonati pentru ca suntem o comuna mare”, a declarat Cardas. Primarul isi doreste, in prima faza, conectarea localitatii Victor Vlad Delamarina si mai apoi Herendestiul si Pietroasa. Conducta de gaz unde s-ar putea face racordul se afla pe strada Bocsei.