Godina il taxeaza si el pe primarul din Faget. Cel mai popular politist le ia apararea colegilor in scandalul cu Marcel Avram

10 Martie 2017
lugojinfo.ro -Godina il taxeaza si el pe primarul din Faget foto: facebook.com

Retelele de socializare au explodat dupa ce lugojinfo.ro a publicat reclamatia primarului din Faget, Marcel Avram, transmisa catre seful politistilor, Claudiu Chebici.

Reactiile nu au intarziat sa apara si in doar cateva zeci de minute materialul semnat si stampilat de catre primar a ajuns in toata presa fiind raspandit pe retelele de socializare. Una dintre reactii a venit din partea politistului Marian Godina care a comentat ironic reclamatia primarului. ”Domnul primar s-a aratat tare deranjat de actiunea "golaneasca" pe care au desfasurat-o politistii rutieri. Vorbeste lumea ca asta s-a întamplat dupa ce i-a fost sanctionata o cunostinta care a traversat strada prin loc nepermis. Am citit scrisoarea domnului primar si nu am putut sa nu observ ce om destept, cata ironie fina, dar mai ales cata gramatica. Cum e el convins ca politistul nu a absolvit liceul din Faget deoarece acolo nu ar fi trecut nici macar de clasa a V-a, mai ales ca domnia sa a fost profesor la acel liceu. Stati linistit, domn' profesor, dumneavoastra scrieti "respectuasa" în loc de "respectuoasa" si tot ati ajuns profesor si primar”, a comentat Marian Godina. Va reamintim ca politistii rutieri din Faget au fost “certati”, intr-o scrisoare, de catre primarul Marcel Avram care a considerat “golaneasca” actiunea politistilor in ziua de 8 martie, oamenii legii aplicand mai multe avertismente unor pietoni. Se pare ca nemultumirea primarului a pornit de la faptul ca una dintre apropiatele lui a fost si ea sanctionata.