Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Rezolvarea subiectelor pe intelesul tuturor. Elevii de liceu si gimnaziu îsi pot corecta singuri raspunsurile date la simulare

14 Martie 2017
lugojinfo.ro -Elevii de liceu si gimnaziu îsi pot corecta singuri raspunsurile date la simulare

Elevii din clasa a XI-a si a XII-a, dar si cei din clasa a VIII-a, care au sustinut simularea Bacalaureatului, respectiv a Evaluarii Nationale, la limba romana pot afla daca au dat raspunsurile corecte la subiectele propuse de catre reprezentantii Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Pe site-ul liceunet.ro, o platforma creata special pentru a facilita pregatirea elevilor pentru scoala si examene, a fost publicata deja o varianta de rezolvare a cerintelor. Subiectele au fost solutionate de catre profesori de limba romana, în conformitate cu baremul de la examen. Astfel, elevii vor putea face o comparatie între raspunsurile date de ei si cele publicate pe liceunet.ro. Pentru a vedea cum s-au descurcat la proba la limba si literatura romana, elevii trebuie sa intre pe site-ul liceunet.ro si sa acceseze sectiunea care contine rezolvarea subiectelor de la simularea 2017. Vor gasi aici raspunsuri potrivite atat pentru cerintele de la Bacalaureat, cat si pentru cele de la Evaluarea Nationala. În plus, în zilele urmatoare, tot consultand site-ul liceunet.ro, elevii vor putea afla daca au dat raspunsurile corecte pentru Matematica sau Istorie, cat si pentru proba la alegere (pentru elevii de clasa a XII-a).